REKLAMNI VIDEO

Izrada Promo videa

einženjering Studio osim što je specijaliziran za usluge dizajna, razvoja i izrade internet stranica, mi u ponudi imamo i Izradu Promo videa, koji se mogu koristiti u marketing svrhe.

Ukoliko Vam je potreban moderni kratki video koji će u 30sec prezentirati Vašu tvrtku / uslugu, a koji za svrhu ima promoviranje na Internetu, onda ste na pravom mjestu.

93% tvrtki stječe kupce videom na društvenim mrežama. Video oglasi prvi su način na koji potrošači otkrivaju nove robne marke. A 84% potrošača kaže da ih je videozapis robne marke uvjerio da kupe proizvod ili uslugu. 

Kreiranje video promotivnog spota za Ski Kraljica – Otvaranje ski sezone na Kupresu 9.1.2021. godine!

Video sadržaj lako je gledati kao i dijeliti na društvenim mrežama ili ugrađivati u odredišnu stranicu ili post na blogu. Može se koristiti na svim platformama – na stolnim računalima ili mobilnim uređajima, na Androidu i iOS -u, na poslu ili kod kuće. Može prenijeti složene informacije u vizualno uvjerljivom i vrlo zabavnom formatu.

Ova svestranost samo je djelomično razlog zašto 91% marketinških stručnjaka video vide kao oslonac u svojim marketinškim strategijama.

Kreiranje video promotivnog spota za Čišćenje Dubrovnik – Sve vrste profesionalnog čišćenja – Official video 2021

Prezentacija iBeauty softvera za salone 2020.

Za više promotivnih video možete posjetiti Naš Youtube kanal. Hvala.