O Nama

Naša vizija je stvaranje vizualno i funkcionalno uspješnih brandova za komunikaciju sa kupcima putem web stranica.

O NAMA

Tim sa iskustvom radi za Vas

Dugogodišnje iskustvo u izradi modernih web stranica, izrada vizualnog identiteta – izrada logotipa.
Since 2007.

Iskustvo

Imamo dugogodišnje iskustvo u struci koje je ključni element u podizanju rezultata poslovanja Vaše tvrke.

Kvalitet

Usredotočeni na kvalitet, pratimo rezultate te nastojimo podići razinu zastupljenosti naših klijenata na internetu.

Tim koji stoji iza mnogih uspješnih brandova u regiji i ima dugoročne suradnje sa njima!

S Vama možemo krenuti na putovanje – od stvaranja znaka i logotipa, preko posjetnica, memoranduma, reklamnih materijala pa sve do finalne destinacije – izrade funkcionalne i iskoristive web stranice. Na ovaj način osigurati ćemo usklađenost Vašeg vizualnog identiteta firme sa svim vizualnim segmentima na web stranici, a Vama ubrzati i olakšati inače kompleksan i ponekad dugotrajan proces.

einzenjering-studio-ured-office-mjesto-za-rad-2021
Izrada vizualnog identiteta sanbor rama by einzenjeirng studio
sanbor-izrada-kompletnog-vizualnog-identiteta-izrada-kutija-te-izrada-web-stranice-izrada-promo-materijala--by-einzenjering-studio-mostar

Vizija

Naša vizija je stvaranje vizualno i funkcionalno uspješnih brandova za komunikaciju sa kupcima putem web stranica. Uspjeh naših klijenata je i naš uspjeh. Želimo inicirati i prihvatiti nove trendove svjetskog tržišta a sve za dobrobit nas i VAS!

Misija

Naša misija je osigurati kvalitetan i prepoznatljiv rad, izrada logotipa, stvaranja svih potrebnih vizualnih elemenata, sve do finalne destinacije izrada web stranice, a sve u cilju zajedničkog unaprijeđenja kako naših klijenata tako i nas samih!

GOOGLE REVIEW'S

Što Kažu O Nama

Naši klijenti su zadovoljni poslom koji obavljamo. Najveće zadovoljstvo je dobiti priznanje za ono što smo napravili. To nas motivira da se još više poboljšamo.

Image

Nikola Biokšić

ALDI - Sweet & Resto

"Svi zajednički projekti odrađeni u roku i sa potpunim zalaganjem. Prezadovoljni suradnjom. Sve preporuke za Studio e-inženjering Mostar."

KLIJENTI

Naši Cijenjeni Klijenti

Ovo su klijenti sa kojima smo surađivali ili surađujemo još uvijek! Puno je još klijenata koje nismo bili u mogućnosti navesti na ovoj stranici. Da bi se informirali o punoj listi naših klijenata, kliknite dugme.