Vođenje domene i hostinga

Hosting i Domene

einženjering Studio ima vlastite hosting pakete. Moguće je birati hosting paket u skladu sa potrebama. Jednom odabran hosting paket može se u svakom trenutku izmjeniti tj. nadograditi po potrebama web stranice.

Budite Mudri, Odaberite Stručnjake Koji Imaju Reference U hostingu web stranica Preko 15 Godina!

hosting i domene e inženjeirng studio mostar

Odabir željene domene

Svaki je posao jedinstven, a svaka web trgovina ili web stranica ima ime na internetu.

S obzirom na to, einženjering Studio nudi i opciju zakupa domene u Vaše ime. Što znači da ste vi u svakom trenutku vlasnik svoje domene i uvijek imate izbor što želite dalje raditi sa Vašim domenskim imenom.

ciscenje-dubrovnik-izrada vizualnog identiteta - einženjering studio mostar iphone web

Stručne Usluge - Izrada Web Trgovine

Naši programeri web trgovina pružaju stručne usluge za razvoj web aplikacija i izradu web trgovina našim klijentima. einženjering Studio nudi razne usluge dizajna i razvoja web trgovina, od stvaranja rješenja za razvoj mobilnog weba i responzivnog dizajna web trgovina, do izgradnje prilagođenog iskustva web trgovine i intraneta korištenjem najnovijih i provjerenih web tehnologija.
Također kod nas imate usluge Hostinga i domene, gdje birate koji točno hosting paket želite i koje ime domene.
 
tactical-shop-mostar---izrada-web-trgovine-plaćanje-unicredit-card---monri-sigurna-kupovina-ugradio-einženjering-studio-mostar

Velika je konkurencija

S obzirom da do 85% potrošača prije kupnje posjeti web trgovinu tvrtke ili davatelja usluga, sve je više potrošača koji donose odluke na temelju svog internetskog iskustva: izgled, upotrebljivost i pristupačnost vaše web trgovine važniji su nego ikad, osobito u konkurenciji koja postaje sve konkurentnija na tržištu.