KLJUČ U RUKE

Izrada internet stranica

einženjering Studio je specijaliziran za usluge dizajna, razvoja i izrade internet stranica. Naše dugogodišnje iskustvo u izradi internet stranica bogato je raznim opcijama i potpuno je prilagođeno korisniku, potpuno funkcionalno, vrlo sigurno i sposobno za povećanje s rastom vaše tvrtke.

Usmjereni na klijente, stvarajamo web rješenja koja daju opipljive poslovne rezultate, einženjering Studio programeri pomažu brandovima u neprestano promjenjivom digitalnom okruženju da se ostvare na internet polju!

Budite mudri, odaberite stručnjake koji imaju reference preko 15 godina!

Izrada web portala za oglašavanje

Internet stranica - REDESIGN

Bezbolno i lako do novog izgleda

Svaki je posao jedinstven, a svaka internet stranica trebala bi biti jedinstvena kao i tvrtka iza koje stoji. S obzirom na to, einženjering Studio nudi niz opcija usluga redizajna internet stranica koje odgovaraju bilo kojoj vrsti web mjesta, od web shop trgovine do internet stranica za tvrtku.

Stručne usluge za internet stranice

Naši programeri internet stranica pružaju stručne usluge za razvoj web aplikacija i izradu stranica našim klijentima. einženjering Studio nudi razne usluge dizajna i razvoja web stranica, od stvaranja rješenja za razvoj mobilnog weba i responzivnog dizajna stranica, do izgradnje prilagođenog iskustva web trgovine i intraneta korištenjem najnovijih i provjerenih web tehnologija.

radovi e-inzenjering-Studio-izrada-web-stranica-servis

Konkurencija postaje sve konkurentnija

S obzirom da do 85% potrošača prije kupnje posjeti web stranicu tvrtke ili davatelja usluga, sve je više potrošača koji donose odluke na temelju svog internetskog iskustva: izgled, upotrebljivost i pristupačnost Vaše web stranice važniji su nego ikad, osobito u konkurenciji koja postaje sve konkurentnija na tržištu.

Usluga izrada web stranica: izradite prilagođenu web stranicu optimiziranu za SEO i mobilne uređaje

einženjering Studio vodeća je agencija za: izrada web stranica u Regiji. Imamo dizajnerski tim koji stvara inovativne, učinkovite web stranice koje bilježe samo rast Vašeg branda, poboljšavaju stope konverzije i maksimiziraju prihod kako bi pomogli rastu vašeg poslovanja i postizanju vaših ciljeva.

Usluga izrada web stranica koje povećavaju vaš prihod

U današnjem digitalnom svijetu vaša je web stranica prva interakcija koju potrošači ostvaruju s vašom tvrtkom.

Zbog toga se gotovo 95 posto prvog dojma korisnika odnosi na web stranicu. To je također razlog zašto usluga izrada web stranica mogu imati ogroman utjecaj na status vaše tvrtke.

Zbog toga više tvrtki ne samo da ponovno izrađuje svoje web stranice, već se udružuje s einženjering timom, agencijom za izradu web stranica koja je svojim klijentima donijela veliko povećanje prihoda.

S više od 50 izrađenih web stranica i web trgovina pod našim krovom, uvjereni smo da možemo dizajnirati prilagođenu web stranicu koja potiče prodaju za vaše jedinstveno poslovanje.

1. Uložite u uspjeh svoje web stranice s uslugama izrada web stranica einženjering studija

Kada uložite u naše profesionalne usluga izrada web stranica, dobit ćete web stranicu koja je:

 • Prilagođena Vama
 • Prilagodljiva za sve uređaje (ponekad se naziva i mobile responsive)
 • Optimizirana za google tražilice (SEO)
 • Sigurna (HTTPS)
 • Profesionalno stilizirana

Također možete uključiti dodatne značajke kao dio vaše profesionalne izrada web stranice. Na primjer, možete zatražiti od naših programera da integriraju bazu podataka u vaš dizajn, omoguće funkcionalnost e-trgovine i još mnogo toga.

e-inženjeirng Studio Vam tu može pomoći.

2. Transparentne cijene usluga izrada web stranica

Odaberite naše usluge izrada web stranica, a vaše poslovanje može računati na 100-postotnu transparentnost. Od naših personaliziranih ponuda do naših početnih predložaka, naš tim pruža vašoj tvrtki cjelovit pristup cijenama i strategijama izrada web stranica.

Nabavite besplatnu, točnu i trenutnu ponudu za našu uslugu izrada web stranica i razvoja kontaktiranjem na dolje niže navedene podatke.

Ako želite brzo pokrenuti svoju redizajniranu ili potpuno novu web stranicu, nudimo brze usluge izrada web stranica. Za ovu uslugu udružite se s našim timom web dizajnera i oni će stvoriti web stranicu za vaše poslovanje u roku od 30 dana.

e-inženjering Studio Vam tu može pomoći.

Naš portfolio izrada web stranica

Radoznali ste o našem radu? U nastavku pogledajte više od 100 naših  projekata izrada web stranica. Ili pogledajte naš cjeloviti portfolio!

izrada web stranica za mobitel-sanbor

Što uključuju usluga izrada web stranice tvrtke einženjering Studia?

Naš tim prilagođava naše usluge izrada web stranica vašoj tvrtki i njezinim jedinstvenim potrebama. Zato svaku značajku naših usluga možete prilagoditi svojoj tvrtki, proizvodima ili uslugama i ciljevima. Rezultat je web stranica koju vaša tvrtka – i vaši posjetitelji – vole.

Saznajte više o našim uslugama dizajna web stranica:

1. Optimizacija pretraživača

Uvećavamo rezultate izrada ili plana re-izrada vaše web stranice, kao i poboljšavamo vašu strategiju digitalnog marketinga, osiguravajući da vaša web stranica slijedi najbolje prakse za optimizaciju tražilice (SEO). SEO se odnosi na lepezu tehnika koje poboljšavaju rangiranje vašeg web mjesta za relevantne rezultate pretraživanja.

Prezentacija Web stranice i web trgovine Salona ljepote i Edukacijskog Centra  

Veći poredak u rezultatima pretraživanja korelira s većom vidljivošću među korisnicima u vašoj ciljanoj publici. Uz bolju vidljivost relevantnih rezultata pretraživanja, vaša web stranica može zaraditi više klikova i prometa od korisnika visoke vrijednosti – što se može pretvoriti u više posjeta trgovini, mrežne kupnje, zahtjeve za ponude i još mnogo toga.

Naši dizajneri mogu koordinirati s našim timom za internetski marketing. Njihov timski rad osigurava da vaša web stranica izgleda ne samo dobro, već i dobro rangirana u rezultatima pretraživanja.

2. Stranice Vaše Web stranice

Pomoću naših usluga izrada web stranica možete se osloniti na naše dizajnere koji će stvoriti svaku stranicu vašeg web mjesta.

ELEKTRO MONT d.o.o. Mostar maloprodaja i veleprodaja elektro materijala te projektiranje

Bez obzira jeste li web shop, web trgovina, poslujete li ili pružate usluge, naši dizajneri mogu stvoriti web stranice koje vaša tvrtka treba za dosezanje, informiranje i pretvaranje vaše ciljne publike. Kao agencija za digitalni marketing s punom uslugom, nudimo i usluge marketinga sadržaja kako bismo poboljšali vašu strategiju.

Troškovi izrada web stranica sadrži pet razina za broj web stranica:

 • 1 do 10
 • 10 do 50
 • 50 do 150
 • 150 do 250
 • 250+

Što ako vam treba puno više od 250 stranica?

Jednostavno nas kontaktirajte putem naše web stranice – ili upotrijebite našu kontakt formu da biste predali zahtjev za točnu cijenu. Naši iskusni stratezi pružit će vam prilagođeni plan i ponudu za stranice koje vaše web mjesto treba, bilo da je to 300, 500 ili više.

Također možete nazvati naš tim ako niste sigurni koliko web stranica treba vašem web mjestu. Oni mogu pružiti dugogodišnje savjete i pouzdane preporuke kada je izrada web stranica u pitanju. Samo nas nazovite 063-462-586 za razgovor.

3. Prilagođeni stil

Bitno je da vaša web stranica zastupa Vaš brand, zbog čega naša usluga izrada web stranica uključuju neograničene mogućnosti stila. Na primjer, ako vaša tvrtka zahtijeva sofisticirani dizajn koji naglašava kvalitetu i raspon cijena vaših proizvoda, naš tim to može postići umjesto vas.

izrada web stranica, redesign web stranice i web shopa einzenjeirng studio mostar

Dodatni primjeri stilova web stranica uključuju:

 • Jednostavno i atraktivno
 • Umjereni styling
 • Vrhunski
 • Svjetska klasa

Naša ponuda za izradu web stranica sadrži ova četiri stila, kao i opcija bez stila, kako bi vam pružila točnu procjenu cijene.

Savjetujemo vam da iznesete svoje stilske preferencije kada zatražite ponudu ili razgovarate s našim timom. Naš tim također će uložiti vrijeme da nauči vaše poslovanje, ciljeve i viziju. To omogućava našem timu za izradu web stranica da kreira prilagođenu, jedinstvenu web stranicu.

4. Web copywriting

Za maksimalan učinak, nudimo i copywriting web stranica s našim uslugama izrada web stranica. Uključujemo iskusni i specijalizirani tim copywritera. Zahvaljujući njihovoj stručnosti u tehničkoj i netehničkoj industriji, možemo stvoriti uvjerljiv članak koji privlači i konvertira posjetitelje web stranice.

Nudimo tri sloja copywriting-a web stranica, koji uključuju:

 • 5 do 10 stranica
 • 10 do 25 stranica
 • 25 do 50 stranica

Ako vam treba više od 50 stranica, možemo prilagoditi vašu ponudu i plan izrada stranica tom određenom broju.

oglašavanje na internetu 3 glavne metode - einženjering studio mostar

Kao dio naših usluga copywriting-a web stranica, optimiziramo web mjesto za SEO. Što to znači? Naši stručnjaci za digitalni marketing istražuju visoko vrijedne, relevantne ključne riječi za vaše poslovanje, industriju i web stranice, koje naši copywriteri zatim koriste za optimizaciju vaših web stranica.

Kada potrošači koriste te ključne riječi u svojim pretraživanjima, vaše se web mjesto pojavljuje pri vrhu rezultata pretraživanja. To je neizmjerna pogodnost, jer 75 posto korisnika ne prolazi prvu stranicu rezultata pretraživanja – zapravo više od 30 posto cjelokupnog prometa pretraživanja odlazi na prvi rezultat pretraživanja.

5. Responzivna web stranica

Naše usluge izrada web stranica također nude mogućnost responzivnog dizajna. Međutim, preporučujemo responzivni dizajn jer podržava mobilne korisnike, a mogu se sastojati od kupaca koji koriste svoj tablet ili pametni telefon za pregledavanje weba.

vina zadro izrada web shopa i web stranice einzenjering studio mostar (3) 

Budući da više od 50 posto internetskog prometa dolazi od mobilnih korisnika, nužno je pružiti podršku korisnicima u pokretu. To je ujedno i najbolja praksa za SEO, jer Google sada slijedi indeks prvi za mobilne uređaje, što znači da indeksira i pregledava web stranice iz perspektive mobilnog korisnika, a ne korisnika stolnog računala.

Ako vaša web stranica ne podržava mobilne korisnike, Google to vidi – i mijenja vaš poredak u rezultatima pretraživanja. To može dovesti do nižeg ranga, gurajući vašu web stranicu na drugu stranicu rezultata pretraživanja i dalje od vaše ciljne publike.

Pomoću naše mogućnosti responzivnih web stranica sprječavamo da se to dogodi vašem poslovanju.

6. Integracija baze podataka

Mnoge web stranice firmi sadrže bazu podataka, primjerice za obradu plaćanja. Pružamo potpunu podršku za integraciju baze podataka, koju razdvajamo u tri sloja – osnovni, napredni i cjeloviti razvoj. Ako vaša tvrtka ne zahtijeva integraciju baze podataka, pri upitu za ponudu možete to i naglasiti.

Kao dio naših usluga integracije baza podataka, naš tim dizajnera i programera surađuje s vašom tvrtkom jedan na jedan kako bi osigurao da razvijemo i pokrenemo točnu bazu podataka koju vaša tvrtka treba i želi.

Niste sigurni kakvu integraciju baze podataka treba vaša tvrtka? Razgovarajte s našim iskusnim stratezima. Oni mogu pružiti preporuke, kao i koordinirati se s našim web programerima, kako bi osigurali da primate ono što vaše poslovanje treba.

7. Funkcionalnost web trgovine

Za tvrtke koje trebaju web trgovinu nudimo funkcionalnosti e-trgovine. Kao i naša usluga integracije baza podataka, nudimo tri sloja – osnovni, napredni i poslovni. Ako niste sigurni koja razina pruža vašem poslovanju najbolje rezultate, možete razgovarati s našim iskusnim stratezima.

Izrada web portala za oglašavanje

Svojom stručnošću mogu vam pomoći u određivanju najkorisnijeg stupnja za vaše poslovanje. Osim toga, naši se stratezi mogu koordinirati s dizajnerom i programerom kako bi potvrdili da će osnovni, napredni ili poslovni nivo pružiti najbolji povrat ulaganja (ROI) i korisničko iskustvo (UX).

8. Sustav za upravljanje sadržajem (CMS)

CMS je još jedan neobavezni dodatak za naše usluge izrada web stranica.

Bez obzira jeste li web mjesto za web trgovinu ili informativno web mjesto, CMS nudi neizmjernu vrijednost. To može pomoći vašem poslovanju u upravljanju i usmjeravanju vašeg sadržaja, što može poboljšati učinkovitost vaše strategije marketinga sadržaja.

e-inzenjering web studio mostar izrada stranica

U većini slučajeva naš tim preporučuje CMS kao dio naših usluga izrada web stranica. Nudimo tri CMS razine – standardnu, naprednu i poslovnu. Ovisno o vašoj tvrtki i njenoj veličini, standardni CMS često radi.

Za najtočniju preporuku i ponudu, međutim, kontaktirajte nas putem forme.

Kao agencija za digitalni marketing s punom uslugom možemo udovoljiti vašim točno potrebama za web dizajnom. Naša sposobnost da prilagodimo svaki aspekt naših usluga web dizajna vašoj tvrtki također nam omogućuje pružanje nenadmašne razine personalizacije kada je u pitanju web dizajn.

 

Zašto ulagati u profesionalne usluge web dizajna?

Ako niste sigurni u vrijednost profesionalnih usluga izrada web stranica, treba uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Na primjer, možete povećati stope pretvorbe, konkurentnost i rangiranje u pretraživanju. Sve su to rezultati koji bi mogli imati izravan i pozitivan utjecaj na vašu dobit, tržišni udio i rast.

izrada web stranica za mobitel -sanbor

 

Kreiranje video promotivnog spota za iBeauty software.

Eco-ceker-bionela-healthy-life-2023

Bionela – Healthy life

udruženje-multiple-skleroze-istočne-hercegovine-prezentacija-web-portala-izrada-e-inzenjering-studio-mostar

Udruga Multiple skleroze IH

ekos-logo---prezentacija-2

Ekos d.o.o. Mostar